VIDEO: Gjatë fluturimit, rrufeja goditi një aeroplan me 140 pasagjerë – ekuipazhi regjistroi gjithçka

VIDEO: Gjatë fluturimit, rrufeja goditi një aeroplan me 140 pasagjerë – ekuipazhi regjistroi gjithçka

Ekuipazhi i një aeroplani pasagjerësh me 140 pasagjerë kishte një përvojë të pakëndshme gjatë uljes në aeroportin në Panama, pasi avioni u godit nga rrufeja dhe ai moment u kap në pamje.

Sipas portalit “Daily Mail”, aeroplani Boeing 737 MAX po fluturonte në një lartësi prej rreth 9,000 metra, dhe më pas në këtë moment rrufeja goditi aeroplanin.

Pilotët fluturuan në errësirë ​​dhe u befasuan nga goditja e rrufesë, por ata arritën të mbanin gjakftohtësinë e tyre dhe të qetë dhe të sigurt zbarkuan avionin në tokë.

Një nga inxhinierët aeronautikë në kabinën e pilotit regjistroi një goditje rrufe me një aparat fotografik.

  • Isha shumë e frikësuar. Sidoqoftë, ne jemi të trajnuar për situata të ngjashme dhe nuk ishte hera e parë që përjetoja një rrufe – tha ai.