Vetëm vaksinimi e kthen jetën në normalitet

Vetëm vaksinimi e kthen jetën në normalitet

Në një intervistë me Vijesti, ai i sugjeroi popullit malazez të mos hezitojë të vaksinohet kur të marrë një ftesë nga Qeveria e Malit të Zi dhe të marrë dozën e vaksinës menjëherë.

“Vaksinimi i shumicës së popullsisë është thelbësor për kthimin në një jetë normale dhe një ekonomi të shëndetshme dhe Izraeli është një shembull i përsosur i kësaj,” vuri në dukje Rinot.

Nga rruga, Izraeli ka 70% të qytetarëve të vaksinuar, dhe pjesa tjetër janë kryesisht fëmijë nën moshën 16 vjeç dhe ata që po shërohen nga pasojat e koronavirusit.

“Këto ditë, izraelitët ndjehen sikur nuk kishte koronavirus. Jeta është kthyer në normalitet, gjithçka është e hapur dhe funksionon në Izrael,” tha ai.

Leave a Reply

Your email address will not be published.