Vaksinimi masiv: Radhët përpara pikave të kontrollit

Vaksinimi masiv: Radhët përpara pikave të kontrollit

Siç është njoftuar nga autoritetet shëndetësore, qytetarët mund të vaksinohen pa caktuar termin. Ju kujtojmë se në të gjithë Malin e Zi, vaksinimi masiv kryhet në 140 pika, dhe orari i punës është nga tetë deri në 20 orë.

Se qytetarët janë të interesuar për vaksinim dëshmohet edhe nga linjat para pikave ku kryhet vaksinimi.

Leave a Reply

Your email address will not be published.