Rreth 100 persona janë vaksinuar në Cetinje që nga mëngjesi i sotëm

Rreth 100 persona janë vaksinuar në Cetinje që nga mëngjesi i sotëm

“Vaksinimi kryhet në katër pika ku kemi katër mjekë dhe personel mjekësor, dhe do të jetë e njëjtë çdo ditë deri në orën 20:00. Kemi marrë rreth 2,000 doza të vaksinës kineze,” tha Radovic.

Ai shtoi se vaksinimi i AstraZenek me vaksinën kryhet në pikën e vaksinimit që ndodhet pranë Qendrës Shëndetësore.

Leave a Reply

Your email address will not be published.