Rekord rastesh në Kosovë me Covid-19 për 24 oret e fundit

Rekord rastesh në Kosovë me Covid-19 për 24 oret e fundit

Sipas institutit të shendetit publik në Kosovë janë raportuar 914 raste të reja me Covid-19 për 24 oret e fundit.

10 pacient e humben betejen me virus për 24 oret e fundit.

U testuan 4733 persona.

Rastet pozitive janë nga komunat:

Prishtinë 302 raste, Gjakovë 77 raste, Prizren 65 raste, Gjilan 64 raste, Mitrovicë 60 raste, Lipjan 46 raste, Ferizaj 38 raste, Pejë 31 raste, Podujevë 29 raste, Vushtrri 27 raste, Fushë-Kosovë 25 raste, Klinë 25 raste, Kamenicë 22 raste, Deçan 20 raste, Obiliq 19 raste, Suharekë 12 raste, Malishevë 8 raste, Rahovec 8 raste, Dragash 6 raste, Skenderaj 6 raste, Drenas 5 raste, Kaçanik 5 raste, Hani i Elezit 4 raste, Istog 4 raste, Junik 2 raste dhe me nga një rast komunat: Hani Elezit, Graçanicë, Shtime dhe Viti”.

Rastet e vdekjes janë nga komunat:

Prishtinë 5 raste (86, 85, 84, 62 59 vjeç), Gjakovë 1 rast (84 vjeç), Podujevë 1 rast (72 vjeç), Prizren 1 rast (83 vjeç), Suharekë 1 rast (84 vjeç), Vushtrri 1 rast (83 vjeç)”.

Leave a Reply

Your email address will not be published.