Për tre mbrëmje pushimesh, inspektorët shkruajnë gjoba prej 47,000 euro

Për tre mbrëmje pushimesh, inspektorët shkruajnë gjoba prej 47,000 euro

Gjatë tre mbrëmjeve të pushimeve, u kryen 448 inspektime, gjatë të cilave u përcaktuan 32 parregullsi, tha kryeinspektorja turistike Svetlana Sljivancanin.

Ajo njoftoi se në atë periudhë, ata lëshuan 46 urdhra për kundërvajtje në vlerë totale prej 47,000 euro, raporton portali RTCG.

“Ne gjithashtu kemi dorëzuar tetë kërkesa për të filluar procedurat kundërvajtëse. Kërkesat u referohen subjekteve që kanë kryer një kundërvajtje më shumë se një herë. Gjithashtu, zbrazëm gjashtë ambiente hotelieri së bashku me kolegë nga Administrata e Policisë “, theksoi Sljivancanin në programin e mëngjesit të TVCG.

Kur, siç tha ajo, ata do të përmblidhnin rezultatet nga fillimi i vitit, ajo thotë se ata lëshuan 148 urdhra për kundërvajtje, në shumën totale prej 164,850 euro, dhe paraqitën 58 kërkesa për fillimin e procedurave për kundërvajtje.

“Shifra nuk është e vogël, veçanërisht kur bëhet fjalë për kërkesat që paraqiten në gjykatë dhe ne jemi akoma duke pritur rezultatet e atyre kërkesave,” tha Sljivancanin.

Kur bëhet fjalë për parregullsitë më të zakonshme, ajo tha se ato kryesisht i referohen mosrespektimit të distancës fizike midis të ftuarve, dhe distancës ndërmjet tabelave të vendosura.

Ajo gjithashtu paralajmëroi që mysafirët në kafene mund të ndëshkohen, gjë që ndodhi kohët e fundit në Tivar.

Gjoba për individët, tha ajo, është 100 euro.

Leave a Reply

Your email address will not be published.