Në Kosovë u raportuan rastet e reja me Covid-19 për 24 oret e fundit

Në Kosovë u raportuan rastet e reja me Covid-19 për 24 oret e fundit

Sipas instituti të shendetit publik në Kosovë u raportuan 774 raste me Covid-19 për 24 oret e fundit.

Në 24 oret e fundit u sheruan 994 pacient.

U testuan 3586 persona.

4 perosna e humben betejen me virus.

Rastet pozitive janë nga komunat: Prishtinë 274 raste, Gjilan 62 raste, Gjakovë 43 raste, Mitrovicë 38 raste, Vushtrri 36 raste, Pejë 31 raste, Prizren 30 raste, Lipjan 28 raste, Ferizaj 27 raste, Podujevë 26 raste, Kamenicë 25 raste, Viti 24 raste, Fushë-Kosovë 23 raste, Obiliq 21 raste, Klinë 16 raste, Drenas 11 raste, Kaçanik 10 raste, Malishevë 10 raste, Suharekë 9 raste, Deçan 8 raste, Novobërdë 4 raste, Skenderaj 4 raste, Junik 3 raste, Istog 2 raste, Kllokot 2 raste, Rahovec 2 raste, Shtime 2 raste, Shtërpcë 2 raste dhe Hani i Elezit 1 rast.

Rastet e vdekjes janë nga komunat: Ferizaj 2 raste (78, 73 vjeç) dhe Prishtinë 2 raste (78, 67 vjeç).

Leave a Reply

Your email address will not be published.