Në Kosovë po vazhdon rritja e të infektuarve me Covid-19 për 24 oret e fundit

Në Kosovë po vazhdon rritja e të infektuarve me Covid-19 për 24 oret e fundit

Sipas institutit të shendetit publik në Kosovë për 24 oret e fundit u raportuan 860 raste të reja me Covid-19.

U sheruan në 24 oret e fundit 682 persona.

Ndërsa 6 pacientë e humben betejen me virus.

Rastet pozitive janë nga komunat:

Prishtinë 287 raste, Gjilan 69 raste, Gjakovë 63 raste, Mitrovicë 57 raste, Pejë 52 raste, Ferizaj 41 raste, Prizren 37 raste, Podujevë 35 raste, Fushë-Kosovë 30 raste, Lipjan 28 raste, Kamenicë 24 raste, Deçan 20 raste, Obiliq 18 raste, Istog 17 raste, Vushtrri 16 raste, Klinë 14 raste, Skenderaj 14 raste, Shtime 8 raste, Drenas 7 raste, Kaçanik 5 raste, Malishevë 4 raste, Graçanicë 3 raste, Viti 3 raste, Novobërdë 2 raste, Rahovec 2 raste, Suharekë 2 raste dhe me nga një rat komunat Dragash dhe Kllokot.

Rastet e vdekjes janë nga komunat: Kamenicë 2 raste (78, 76 vjeç), Dragash 1 rast (84 vjeç), Ferizaj 1 rast (74 vjeç), Fushë-Kosovë 1 rast (65 vjeç) dhe Gjakovë 1 rast (83 vjeç).

Leave a Reply

Your email address will not be published.