Në Kosovë, 777 raste të reja të infeksionit me koronavirus, 12 të vdekur

Në Kosovë, 777 raste të reja të infeksionit me koronavirus, 12 të vdekur

Gjatë 24 orëve të fundit në Kosovë, 12 persona vdiqën nga KOVID-19, duke e çuar numrin e përgjithshëm të vdekjeve në 1,906.

4,143 mostra u testuan, nga të cilat 777 ishin pozitive për koronavirus.

566 pacientë u sheruan, dhe numri i përgjithshëm i të shëruarve ishte 76,968.

Sipas të dhënave zyrtare, ka 14,101 raste aktive me KOVID-19 në Kosovë sot.

Gjatë epidemisë, gjithsej 92,975 pozitivë u regjistruan midis 439,036 testuar.

Leave a Reply

Your email address will not be published.