Më shumë se 20 milion njerëz janë të infektuar në Indi

Më shumë se 20 milion njerëz janë të infektuar në Indi

India regjistroi 357,229 infeksione të reja në 24 orë.

Dje ka pasur 3,449 vdekje nga Kovid-19 në Indi, dhe numri i përgjithshëm i vdekjeve që nga shpërthimi i pandemisë është 222,408.

Vendi me 1.3 miliardë banorë është prekur nga vala e dytë e epidemisë dhe tetë milion infeksione të reja janë regjistruar që nga fundi i Marsit.

Leave a Reply

Your email address will not be published.