Aksident Tragjik: Një i ri vdiq në një aksident

Aksident Tragjik: Një i ri vdiq në një aksident

Aksidenti ndodhi në Kapino dhe i riu ishte pasagjer në automjet.

Siç u njoftua, dy persona të tjere u plagosën – V.D. dhe M.C. të cilët u transportuan në Qendrën Klinike të Malit të Zi pasi u dha ndihma.

Drejtori i Spitalit të Përgjithshëm Niksic, Marko Mitrovic, i tha agjencisë MINA se M.C. ekziston një frakturë e shumëfishtë e të gjitha rruazave mesit të shpinës, me kontuzione masive të të dy mushkërive.

“V.D. e dëmtuar rëndë ka thyerje të shumta të femurit dhe fraktura të shumta të të dy kockave të këmbës, si dhe kontuzion minimal të indit të mushkërive. Të dy të rinjtë e plagosur rëndë të shoqëruar nga njësia e anesteziologjisë së Spitalit të Përgjithshëm Niksic u transportuan në Qendrën Klinike “, tha Mitrovic.

Siç zbulon agjencia MINA, aksidenti ndodhi afër Auto Base, kur një makinë golf targa Niksic, për arsye ende të papërcaktuara, kaloi në korsinë e kundërt dhe u përplas me një autobus, në të cilin nuk kishte pasagjerë.

Makina po lëvizte nga drejtimi i Vitalacit drejt qytetit, dhe autobusi nga kahja e kundërt.

Leave a Reply

Your email address will not be published.