Aksident trafiku në tunelin: Tre persona të plagosur

Aksident trafiku në tunelin: Tre persona të plagosur

Tre persona u plagosën në një aksident trafiku që ndodhi sot rreth orës 14:15 në rrugën kryesore Nikshiq-Podgorica, në tunelin e Budos. Të gjithë ata u sollën në Spitalin e Përgjithshëm në Nikshiq, ku u dha ndihmë dhe ku u mbajtën për trajtim të mëtejshëm.

Siç u tha “Vijesti” nga policia, banori i Podgoricës K.S. (28) i cili po lëvizte me një “Peugeot 307” (PG JR 239), humbi kontrollin e automjetit dhe goditi pjesën e përparme të makinës në murin e tunelit.

Me të në automjet ishin dy Nikshiqanë, D.S. (26) dhe D.B. (24)

Hetimi u krye nga oficerët e Qendrës së Sigurisë Nikshiq.

Leave a Reply

Your email address will not be published.